2-PADI Open Water Diver Hurghada

PADI Open Water Diver Hurghada:

PADI Open Water course Diver în Hurghada. Este un curs complet și structurat de scufundări la nivel de intrare. Cu alte cuvinte, este conceput pentru a vă duce de la un scafandru fără experiență anterioară la un scafandru certificat. Certificarea este, de asemenea, recunoscută la nivel mondial și este valabilă pe viață, la o adâncime maximă de 18 metri.

Mai multe detalii despre cursul nostru de apă deschisă din Hurghada:

Cursul de apă deschisă din Hurghada este cel mai popular curs de scufundări din lume. În timpul cursului veți învăța cele mai importante abilități de scufundări. Prin urmare, aceste abilități includ atât sesiuni teoretice, cât și sesiuni de practică în apă deschisă. Pentru sesiunile teoretice primiți un manual Open Water și un DVD. În plus, instructorul vă va sprijini în timp ce urmăriți videoclipuri de antrenament pe barcă. În cele din urmă, în partea practică, instructorul vă va învăța un set de abilități de scufundare. De exemplu, gestionarea propriilor echipamente în apă. În plus, veți exersa aceste abilități cu ajutorul și sprijinul unuia dintre instructorii noștri PADI. În concluzie, veți avea la îndemână sprijin și îndrumare de la instructori la fiecare pas al drumului.

După finalizare, veți fi liber să vă scufundați oriunde în lume cu prietenul dvs. la o adâncime maximă de 18m! Cerința de vârstă pentru cursul Open Water este de 14 ani.

Programul nostru de 4 zile pentru ape deschise:

  1. Ziua 1 – Transferul dvs. vă va aduce la barcă și vom pleca la ora 09:00. Odată ce ajungeți, veți completa un formular de recomandare despre sănătatea și siguranța dumneavoastră. După aceea, instructorul vă va oferi manualul în limba preferată. Instructorul dvs. vă va pregăti, de asemenea, pentru 2 scufundări. În cele din urmă veți finaliza aceste scufundări.
  2. Ziua 2 – Veți continua să citiți și să studiați pe barcă. În plus, veți pregăti 2 abilități suplimentare cu instructorul și veți finaliza 2 scufundări. În cele din urmă, există și un DVD la bord pentru a viziona și un test.
  3. Ziua 3 – Vă veți continua studiile și veți finaliza 2 scufundări în apă deschisă și un test.
  4. Ziua 4 – Veți finaliza ultimele 2 scufundări în apă deschisă. În plus, instructorul va analiza, de asemenea, toate abilitățile cursului și veți finaliza examenul final scris.
  • Acest curs include transferuri de la Hurghada în fiecare zi și prânz și băuturi răcoritoare pe barcă. Închirierea de echipamente este, de asemenea, inclusă în acest curs, precum și manualele și certificatul. Vă rugăm să nu uitați să aduceți cu voi un prosop și 2 fotografii de pașaport.

INCLUS

Mâncare și băuturi furnizate la bord

Prânzul, cafeaua, ceaiul, apa și alte băuturi răcoritoare sunt incluse. Sunt disponibile și opțiuni vegetariene / vegane (vă rugăm să anunțați personalul în avans.) Vă rugăm să informați personalul înainte de sosire dacă aveți alergii de care ar trebui să fim conștienți.

Echipament de scufundare

certificat online

PADI Manual

Inclus

Transport:

Transport gratuit de la și de la hoteluri din Hurghada.

Nu este inclus transportul către și de la El Gouna, Makadi și Sahl Hashish. Cost suplimentar de 25 Euro pe mașină, pe zi.