3-PADI Advanced Open Water Diver în Hurghada

PADI Advanced Open Water Diver în Hurghada

În școala noastră de scufundări  Scuba oferim cursul Advanced Open Water Diver în Hurghada. În primul rând advanced dive course , vă va ajuta să vă sporiți încrederea. Cu alte cuvinte, vă va construi abilitățile de scufundare, astfel încât să puteți deveni mai confortabil în apă.

Prin urmare, aceasta este o modalitate excelentă de a face mai multe scufundări sub centură, în timp ce continuați să învățați sub îndrumarea instructorului dvs. advanced open water diver padi
.

În general, cursul se bazează pe ceea ce ați învățat în cursul anterior Open Water. Așadar, vă va prezenta noi activități și noi modalități de a vă distra scufundări.

Drept urmare, vă veți îmbunătăți abilitățile și veți finaliza cinci scufundări de aventură care vă vor prezenta: scufundări în barcă, scufundări în derivă, scufundări în epavă, navigați sub apă și scufundări în apă mai adânci -advanced open water deep dive . (oriunde de la 18-30 metri / 60-100 picioare.)

Programul nostru avansat de 2 zile pentru ape deschise: advanced open water course scufundări 

Ziua 1 – Transferul dvs. vă va prelua din Hurghada, iar barca va pleca la ora 09:00. În primul rând, odată ce vă aflați pe barcă, veți completa un formular de recomandare. În plus, instructorul vă va oferi manualul și informările pentru fiecare dintre scufundările pe care le veți finaliza. După, veți finaliza 2 scufundări. De obicei, aceasta este o scufundare cu barca și o scufundare de navigație.

Ziua 2 – Mai întâi, veți finaliza citirea manualului. După aceea, instructorul dvs. vă va pregăti pentru următoarele 3 scufundări. În cele din urmă, veți finaliza 3 scufundări, acestea sunt de obicei scufundări profunde, scufundări Wreck și scufundări în derivă.

În plus, transferul de la Hurghada la și de la barcă este inclus;

Mai mult, prânzul și băuturile răcoritoare sunt, de asemenea, furnizate pe barcă.

certificat online – advanced open water diver certification

PADI Manual

Cu toate acestea, trebuie să aduceți un prosop cu dvs. De asemenea, vă rugăm să rețineți că ordinea scufundărilor poate varia în funcție de opinia profesională a instructorilor. Vă rugăm să nu uitați să aduceți cu voi un prosop și 2 fotografii de pașaport.

Pentru a te califica la acest curs trebuie să fii:

Un PADI Open Water Diver (sau aveți un certificat de calificare de la o altă organizație de formare)

15 ani (12 pentru Junior Advanced Open Water Diver)